Huvudrätter

Jag ska smörgå med zucchini åt dig, lägga till provolan, skinkan och tomaten och jag måste säga att jag också är fascinerad av min man

1views

Idag bjuder jag på ett smakrikt recept, det är zucchinimackor fyllda med provolaost, skinka och tomat, en explosiv blandning som inte kommer att göra någon besviken. Låt oss se sprintreceptet tillsammans!

Zucchini är väldigt mångsidig i köket, vi kan verkligen förbereda olika rätter, idag föreslår vi ett speciellt recept, med en fantastisk visuell effekt som verkligen inte kommer att göra någon besviken.

I köket måste man alltid experimentera med olika recept, det här är ett exempel på det. Istället för att göra den klassiska zucchini parmigiana är den här versionen fantastisk, låt oss se det snabba receptet!

Squashmacka med provola, skinka och tomat: de försvinner från tallriken på en sekund

Idag vill vi erbjuda dig receptet på zucchinimackor, du kan även förbereda dem i förväg och sedan värma upp dem innan servering. När jag förbereder dem älskar min familj dem, till och med min man, bara på detta sätt föredrar han zucchini. Låt oss se sprintreceptet tillsammans!

Ingredienser för 4 personer

4 runda zucchini
200 g provola
150 g kokt skinka
2 stora runda tomater
jordnötsfröolja efter smak

Procedur för smörgåsar med provola och skinka

För att förbereda dessa smörgåsar börjar vi med att rinna av provolaosten efter att ha skurit den i skivor, sedan tvättar vi zucchini och tomater. Skär zucchinierna i skivor av samma tjocklek och lägg dem åt sidan.

Vi lägger jordnötsolja i en panna och värmer den, stek zucchinierna lite i taget, vänd dem halvvägs genom tillagningen. Lägg dem sedan på ett serveringsfat med sugande hushållspapper, så drar de åt sig överflödig olja. Så fort vi är klara lägger vi hälften av de friterade zucchinierna i en ugnssäker form, lägger sedan på tomater, skinka och provola, täcker med zucchini och tillsätter sedan den kokta skinkan, tomaten och provolan.

Vi fortsätter tills alla ingredienser är slut, sedan låter vi tillagas i en varm ugn på 180°C i 10 minuter.

Vi måste låta provolan smälta lite, när den är tillagad stänger vi av den och serverar zucchinierna. Vi serverar och njuter.

Smaklig måltid!

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hej! Mitt namn är Ludwig Bergman och jag är en erfaren redaktör med passion för matlagning och hantverket bakom kulinariska skapelser. Genom åren har jag fördjupat mig i olika kulinariska traditioner och recept för att kunna dela med mig av min kunskap och inspiration till er, våra kära läsare.