Huvudrätter

Jag gör denna fantastiska aperitif med zucchini, redo på ett nafs

10views

Låt oss berika din aperitifmeny med något otroligt gott som receptet jag ska tipsa om, som vi bara behöver ett par zucchini till.

Att sätta upp en meny för en aperitif är inte så svårt, det låter oss variera mellan olika rätter, ett alternativ som gör att vi kan göra den rik och även inkludera gatumatrecept.

Det är ingen slump att basreceptet för zucchini som jag ska tipsa om är perfekt för alla tillfällen, det passar väldigt bra till många drinkar men jag föredrar alltid att komplettera det med öl.

Perfekt recept med zucchini att servera som aperitif

Jo ja, som vi förklarade tidigare, om du kämpar med att förbereda en meny för en aperitif hemma… vet att jag har receptet som verkligen är rätt för dig. De ingredienser du behöver är därför endast följande:

250 ml mjölk,

2 zucchini,

100 g mjöl,

70 g parmesan,

en tesked bakpulver för salta kakor.

Jag ska berätta för dig hur du förbereder receptet för den zucchinibaserade rätten

Ta zucchinierna och låt oss sätta igång, skala dem och med hjälp av ett stort rivjärn reducera dem till flingor och eliminera överflödigt vatten. Därefter häller vi den förväntade mjölken i en skål och tillsätter gradvis mjöl och parmesan för att gör en kräm som ska likna en smetmen undviker bildandet av klumpar.

Vi avslutar beredningen av receptet genom att lägga till zucchini och teskeden bakpulver för salta pajer. Låt vila i ca 15 minuter och låt oss vidta åtgärder!

Med hjälp av en non-stick panna kan vi därför laga det som kommer att bli salta zucchinipannkakor med en nypa olja, som måste vara perfekt gyllene på båda sidor och servera medan de fortfarande är varma.

Våra salta pannkakor anpassar sig perfekt till olika drycker, även vitt vin, så de passar allas smaker och när de väl provar dem kommer dina gäster att bli synligt imponerade och fråga dig efter receptet.

Skulle de avancera, glöm inte att jag Salta zucchinipannkakor håller sig i kylen i cirka 2 dagarmen alltid stängda i en lufttät behållare, blir de bra även kalla eller så kan du helt enkelt värma dem i mikron.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hej! Mitt namn är Ludwig Bergman och jag är en erfaren redaktör med passion för matlagning och hantverket bakom kulinariska skapelser. Genom åren har jag fördjupat mig i olika kulinariska traditioner och recept för att kunna dela med mig av min kunskap och inspiration till er, våra kära läsare.